Merhaba.
Yaprak'tan bir bok olmaz bağrışlarını dinleye dinleye uyandım.Yine Tekirdağ'a gidiyorum.Altı gün sonra da döneceğim.Şu an her şey çok salak geliyor gözüme.Altı gün için yanıma fotoğraf makinesi alsam mı diye düşünüyorum mesela şu an.Bir ses etseniz,akıl verseniz filan.

Yorumlar

l b dedi ki…
tabi ki alıyorsun. hatta deniz kıyısında güzel fotoğraflar çekiyorsun. barbaros'a uğrarsan ananemlere selam söylüyorsun.
yaprak dedi ki…
Aldim fekat nedense pek umutlu degilim bu makaradan.400 isoluk film var bi de cok Gunes var.Bakalim artik,deneme-yanilma.Ayrica Barbaros cok guzel yer!
Eylül dedi ki…
elbette almalısın. karşına her an akşamüstü parlak kızıldan pembeye ordan da maviye geçmiş bir gökyüzünde tek sıra olmuş uçan kırlangıçlar çıkabilir. ya da upuzun yolun kenarında yolcuları selamlayan ayçiçekleri. ya da ya da, öğlen güneşinde göbeğini açmış, neşeyle yuvarlanan tombul bir tekir kedi. o zaman makinen yanında olmalı işte. bir de ne çektiysen görmek isteyen hayran kitleni düşün :)
yaprak dedi ki…
Bu yeni aldigimi aldim yanima.Emektar evde donusumu bekliyor. :) Bakalim neler gorecegim,hangi anlar donacak.Yeni heyecanlar cikti bana oh mis :) Ayrica o hayranlari da tek tek oper,severim !

Popüler Yayınlar