Ağzın kuru,miden bulanarak ve zorla uyanıyorsun.Hiç huyun olmasa da kendini banyoya atman gerek.Şehirli insan özellikleri diye geçiriyorsun kafandan.Çalışmadığın ve sevmediğin bir dersin sınavı tam da dört saat sonra.Doğrusu güne harika başlamışssın.

Yorumlar

Parpali dedi ki…
Harika başlamamışsa da, sen o günü harika yaparsın. Ben güveniyorum sana. Hep destek, tam destek :)
yaprak dedi ki…
Oyy teşekkür ediyorum.Bakalım günü nasıl sonlandıracağım :)
Eylül dedi ki…
tamam sakin, hemen sırrımı paylaşıyorum. sabahları değil de akşamları dönünce banyo yap. banyoya gelmeden önce çayı demlenmeye koy. eve gelirken de güzel bir dilim pasta al kendine. banyodan çıkınca, çayını ve pastanı alıp filmini koy, ayaklarını da uzat. ohh mis!
sınavlarını da hiç düşünme akşamları, zaten tüm gün onları dert ediniyorsun, bir şekilde de mutlaka hallediyorsun. kendini şımart yaprak'ım.
yaprak dedi ki…
Annem aradı açtım.Sınavların nasıl geçiyor pazartesi geleceksin değil mi dedi.Ben de daha hiç bir notum açıklanmadı onların açıklanmasını beklemem gerek diye derdimi anlatırken sanırım yüzüme kapattı.İnsan bazen birilerini özlediğinde bencilce davranabiliyor.Sonra canım yiyecek olarak hiçbir şey istememesine rağmen köşedeki pastahaneye uğradım..Üstümü değiştirdim,çamaşır makinesini çalıştırdım.Bir şeyler atıştırdım.Bilgisayarı açtım ve yazını okudum ve dedim ki bazı insanlar gerçekten iyi ki varlar.Ne yorgunluğum kaldı,ne de tatsızlığım.Aldığım bir dilim pasta bir de ikinizin cümleleri tam tatlı oldu bana.

Popüler Yayınlar