Orijinal filmler ve kitaplar o kadar pahalı ki insanı zorla korsana teşvik ediyorlar kusura bakmasın kimse ama.Sinirlendim.Bir şeyi almak için yüz kere düşünüp ehh dedirtip rafa geri koydurtuyorsunuz.

Yorumlar

Lütfücüğüm dedi ki…
sahaflardan ikinci el almak daha mantıklı aslında. bayadır sıfır kitap aldığımı hatırlamıyorum. hep ikinci el alıyorum. hem ucuz hem de orijinal. tabii bunun için bulunduğun şehirde sahaf olması lazım:)
yaprak dedi ki…
İstediğim çoğu kitabın ikinci elini bulamıyorum-ki İstanbul'da oturduğum halde-.
julia dedi ki…
istediğini arama,öyle gir bak,belki daha güzel şeyler bulacaksın.
aramayınca o bulamadığın şeyler karşına çıkıyor birden.böyle bir şey var.
Lütfücüğüm dedi ki…
yaa şöyle bir şeyde var. sahaflara önceden söylüyorsun, kitap gelirse onlar senin için ayırıyor. popüler kitapları, basımı az olan kitapları sadece bu şekilde bulabilirsin.
Adsız dedi ki…
ya bırak, kim orjinal bulmuş biz bulalım.
ucuz hep iyi.
yaprak dedi ki…
Julia,evet haklısın.Ucuza bulduğum kitapları hep öyle şansıma buldum.Param yokken sahaflara gitmek istemiyor ama hiç canım.Alamayacağın şeye baktığında üzülürsün ya,o hesap.
Lütfücüğüm,aslında Cağaloğlu yolumun üstünde benim.Her gün geçiyorum.İletişim yayınları'nın,Ayrıntı yayınlarının dağıtım merkezleri orada.Yüzde 30-35 indirimle alabiliyorum.Param olunca da oralara saldırıyorum aslında.Ama rafa geri bırakma konusu orada da geçerli olmuyor mu,oluyor tabi.
Melis,valla emeğe gösterdiğimiz saygı ''mecburen'' cebimizdeki para kadar.
l b dedi ki…
bak filmler için şöyle bir önerim olacak, d&r ve alkım'da hep indirime giriyorlar. oradan 4.99'a topladığım filmlerle koleksiyon yapıyorum. güzel şeyler de çıkıyor hani. 3 liraya eternal sunshine aldığımı hatırlıyorum mesela.
yaprak dedi ki…
Ben de öyle aldım bir iki film.Özellikle yerli filmleri öyle orijinal,ucuzdan bulunca alıyorum hemen.

Popüler Yayınlar