Selam ben hala mektup arkadaşı arıyorum.Bu da mail adresim yaprak_ataman@hotmail.com. Tercihim hemcinslerim diye belirteyim bir de.Irkçı ve cinsiyetçi gözüktüm ama kısmet :((

Yorumlar

julia dedi ki…
benim küçükken o kadar çok mektup arkadaşım vardı ki postacı sadece bana çalışırdı.üşenmezsem ben de yazarım sana,özledim o duyguyu,sanal olmayan şeyleri.
öptüm.
yaprak dedi ki…
Çok mutlu olurum :) Öperim :)
zaira dedi ki…
blogumda ben de belirtmiştim.çok yaptım 3 tane mektup arkadaşı buldum kendime,ama istersen sana birini bulmaya çalışırım,ben de hemcinslerimi tercih ettim zaten eheh:)
piktobet dedi ki…
çekincelerimiz var sanırım ve anlaşılabilir bir kaygı bu. yine de, bu tarz sınırlamalar iyi bir şeyleri gözden kaçırmana neden olabilir hayatta. merak ettim bir de: mektup mu e-mail arkadaşlığı mı yoksa?
yaprak dedi ki…
Şöyle bir durum var.Benim bir erkek arkadaşım var ve onun bu durumdan hoşlanacağını sanmıyorum.Yoksa cinsiyetçi bir yaklaşım ya da tutum içerisinde değilim.Yanlış anlaşılmak istemem :) Zarflı kağıtlı mektuptu ama süpriz mailleri de çok seviyorum :)
piktobet dedi ki…
bu, durumu daha da anlaşılabilir kılıyor kuşkusuz :) bol şans o halde.
yaprak dedi ki…
:) Teşekkür ederim :)
Ben de mektup arkadaşı istiyorum ya. Mary and Max'i izledikten sonra çok aramıştım uğraşmıştım. Ama email değil.Öyle kanlı canlı mektup. Mektup arkadaşın olsam çok mu saçma olur?
yaprak dedi ki…
wendy bence olur güzel de olur :)

Popüler Yayınlar