Şu yeşil yeşil yağan şeyler sümüğü değil yağmuru belirtiyormuş.Cuma günü sınavlar bakımından rahatlamam ile birlikte yok olan güneşi de keza.Ben pazar günü dışarı çıkmayı planladım ya,elbette cumartesi değil pazar günü yağacak yağmur.Benim gibi pazar gününe plan yapmış olan tüm arkadaşlara,eşe dosta buradan selam ederim.

Yorumlar

Parpali dedi ki…
Değil yağmur, fırtına da olsa, pazar dışarı çıkacağım. Tarla Kuşuydu Juliet'e biletim var çünkü, zor bela bulunup alınmış.
yaprak dedi ki…
Aaa süper eğleneceksin desenee.Ben geçen sene gitmiştim ama Sevinç Erbulak oynamıyordu o sıralarda.Şimdi onunla daha da keyifli olmuştur eminim oyun.Ben de pazar günü Ben Sinema Artisti olmak istiyorum oyununa gideceğim.O zaman yaşasın pazar tiyatrosuu :)
Eylül Köksümer dedi ki…
olsun, yağmurlu havada da çok güzel olur ki tiyatro ve sinema. hatta daha bile güzel olur. çıkınca da kahveni içerken arkadaşınla kritik yaparsın, yalnız gitmişsen defterine notlar yazarsın. yağmur iyi bir fon olur böyle günlerde. ben o gün yataktan çıkmayacağım ve yorgunluk atacağım için, bana daha da iyi bir fon olur tabi :)
yaprak dedi ki…
Tatlı tatlı güneş ışığı almak da fena olmazdı ama evet yağmurlu günün de kıymetini bilmeli tabi :) Sen de bol bol dinlen;yağmur havası tam film izleme,kitap okuma havası..Oh mis gibi :)

Popüler Yayınlar