İnternetten topluca daha ucuza almak mı yoksa sahaf sahaf gezerek Aslıhan,Akmar'ın tozunu yutmak mı;Mephisto,Alkım,Kabalcı gibi güzel yerlerden tek tek farklı zamanlarda almak mı? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi merak ediyorum :) 

Yorumlar

s'ius dedi ki…
kesinlikle sahaf sahaf dolaşmak.. ve tabi ki ikinci el kitaplara yönelerek, kitapların kendisine has "şeker aromalı" kokusunu derin derin çekmelisin içine..
zaira dedi ki…
ben yeni kitap sevdiğimi farkettim o yüzden alkım kartım var taksit yapıyorum en son 6 kitap aldım.bakalım yararlı mı dğeil mi bende bilmiyorum =)
Unknown dedi ki…
imkan varsa tabii ki sahaf.
ama internetten de nadirkitap.com u tavsiye ederim.
türkiyedeki neredeyse bütün sahafların sayfası var.
ne ararsan var hem yeni hem 2.el.
Eylül Köksümer dedi ki…
sahaflarda rastladığın, hiç ummadığın kitapları bulmanın keyfi bambaşka. ama sanırım ben saydığın kitapçıları daha çok seviyorum. alkım mesela, hiç aklımda olmayan şeyleri karşıma çıkarır, aldırır bana. bir de umarım birgün topladığım sanat tarihi kitaplarını insanlara sunabildiğim bir kitapçı-cafem olur, o zaman bana gelip bişeyler okuyup kahve içersin. hayal işte.
Erge Güçlü dedi ki…
kesinlikle sahaf!
Evinde internetten bakıp fiyatları kontrol etmek, sonra önce Mephisto, Alkım, Kabalcıya bir bakmak. Ve en son da saatlerce sahafları gezmek. Hehe.

Popüler Yayınlar